Šetnja pustinjom

Već danima putujete pustinjom. Umorni ste, a vode je sve manje. S vama su i ove životinje: krava, konj, lav, majmun i ovca. Količina vode je ograničena – nedovoljno da biste vi i sve životinje na kraju izašli živi iz pustinje. Ako vodu uskratite sebi, niko od vas neće preživeti. Polako shvatate da treba da donesete tešku odluku. Da bi ostali preživeli, moraćete da ostavite jednu od životinja. Koju ćete životinju ostaviti u pustinji? Zapišite njeno ime.

Dobro, ostale su još četiri životinje. Sunce peče! Oko vas je samo pesak. Voda nestaje brže nego što ste planirali. Da biste preživeli, treba da ostavite još jednu životinju. Koju?

Preostale su vam tri životinje. Hodate, hodate, hodate… Vrućina, vrućina, vrućina… Katastrofa! Došli ste do oaze koju ste toliko dugo tražili, ali ona je presušila! Nemate drugog izbora nego da ostavite još jednu životinju. Izaberite je.

Preostale su vam još samo dve životinje. Marširate kroz užarenu pustinju. Kraj vaših patnji je blizu, u to ste sigurni. Nažalost, još ste sigurniji da vode nema za troje. Pustinju možete napustiti samo s jednom životinjom. Izaberite. Koja će preživeti uz vas?

Čestitamo! Preživeli ste! Test se zasniva na japanskim arhetipovima, prema kojima pustinja predstavlja poteškoću. Svaka od životinja predstavlja razne aspekte vašeg života. Red po kojem ste žrtvovali životinje predstavlja važnost koju im pridajete. Onu koju ste žrtvovali među prvima najmanje vam je važna, a najvažnija vam je ona koju ste zadržali do kraja. Kojim ste ih redosledom ostavljali? Evo značenja i otkrićete šta vam je prioritet. Konj predstavlja vaše strasti, a krava osnovne potrebe. Lav je ponos, a ovca prijateljstvo. Majmun predstavlja vašu decu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar