Sijaće kao novo: Za par minuta očistite prstenje uz pomoć dva sastojka (video)

Vreme tokom karantina mnogi ljudi iskoristili su da bi obavili određene obaveze koje su stalno odlagali, poput čišćenja nakita. Da taj zadatak ne mora da bude naporan pokazala je jedna žena koja je otkrila jednostavan trik za čišćenje prstena kako bi ponovno sijali.

@hayleylombard_

#diamond #diamondring #weddingring #cleaninghacks #everydayscience #jewelry #jewelryhack #jewelrycleaning #wellnesstips #fyp #foryoupage

♬ Alice in Wonderland – Joanna Wang

Hejli Lombard na svom TikTok profilu podelila je video u kojem je pokazala kako ona čisti svoj verenički prsten. Objasnila je da su za čist i sjajan prsten potrebni četkica za zube, voda i sredstvo za pranje stakla.

Sve što treba da uradite je da u jednoj posudi pomešate jednaku količinu vode i sredstva za pranje stakla. Zatim tu posudu stavite u mikrotalasnu pećnicu na dvadeset sekundi, kako bi se smesa zagrejala. Nakon što posudu izvadite iz mikrotalasne, vaš prsten stavite u nju i ostavite ga da odstoji u toj tečnosti barem deset minuta. Zatim izvadite prsten i nežno ga istrljajte starom četkicom za zube, kako biste uklonili svu prljavštinu s njega. Nakon toga prsten samo osušite peškirom ili krpom i to je sve.

Na kraju njenog videa, prsten ponovno blista i sija, kao da je potpuno nov.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čišćenjenakitprstentrik
Komentari (0)
Dodaj komentar