Slatka Dženifer

Dženifer Aniston ne može poneti epitet seks-bombe, vamp žene niti opasne zavodnice, ali se za nju svakako može reći da je slatkiš. Simpatična je, mila, nežna, krhka toliko da u muškarcima budi potrebu da je zaštite. Ona je stvarno slatka.

Kada ju je napustio Bred Pit, koji je svoju sreću potražio u zagrljaju druge lepotice, Andželine Džoli, potrudila se da ostane dostojanstvena i, barem naizgled, snažna. Čini se da je u tome uspela. Brojni intervjui koje je strpljivo davala radoznalim i često nemilosrdnim novinarima nijednog trenutka nisu otkrili ljubomornu, povređenu i očajno besnu ženu. Za to je trebalo imati snage; setite se samo koliko su se često u medijima pojavljivale vesele i nasmejane slike njenog bivšeg supruga, ruku pod ruku s očaravajućom Andželinom. Da, za to je trebalo imati snage, kao i za to da pred sobom ostane čista, iskrena i da odtuguje svoje. Izgleda da je i u tome uspela. Nedavno je izjavila doslovce: „Tamni oblak se podiže, počinjem da vidim svetlost. I znate šta, to je dobro.“ Reklo bi se da ona nije toliko slaba, krhka i nezaštićena kao što se na prvi pogled može učiniti.

Pre nekog vremena govorilo se o njenoj vezi s Vinsom Vonom, kolegom i partnerom na snimanju filma „Raskid“, no izgleda da je njihovo „druženje“ bilo kratkog daha, tako da se i prašina oko toga brzo slegla. Ipak, moglo bi se reći da je to prvi pravi znak da je prebolela fatalnog Pita. Dobra vest, jer, ko zna, ukoliko neko od vas bude u prilici da poseti Malibu, mogao bi da potraži i Dženifer Aniston. Možda čeka baš nekog poput vas.

Jedan detalj mogao bi vam pomoći da je osvojite: Dženifer kaže da često odlazi na spavanje s gomilom nedoumica i nerešenih pitanja, te da se ujutru probudi sa svim potrebnim odgovorima. Mogli biste da joj kažete kako je to upravo vaša osobina. Ponekad sličnost može biti uslov za dobar početak. Naravno, to što je ona tako daleko jeste velika prepreka, ali nije zabranjeno odlaziti na počinak s unapred pripremljenim snom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar