Slučaj „lopta“

Osamdesetdevetogodišnja Edna Džester iz Ohaja, Sjedinjene Američke Države, optužena je za krađu dečije lopte. Evo kako se to dogodilo.
Zvanični predstavnici za štampu policije iz Ohaja izjavili su da ovoj 89-godišnjakinji prete optužbe za sitnu krađu, a sve to zato što je odbila da deci iz susedstva vrati njihovu fudbalsku loptu koja je slučajno pala u njeno dvorište.
Policija je izjavila i da je otac jednog deteta podneo tužbu protiv Edne Džester, objasnivši da je ona zadržala dečju loptu nakon što je ona završila u njenom dvorištu.
Policijski kapetan Džejms Šafer rekao je da je u pitanju pravi mali rat koji se odvija u tom susedstvu, to jest da je u toku neprestani spor baš oko dečjih lopti koje stalno završavaju u dvorištu ove žene. Izgleda da joj je prekipelo ovog puta!
I Edna Džester je dala kratku izjavu. Naime, ona je rekla da je primila veliki broj poziva, ali da nije imala vremena za dalju raspravu o celom događaju.
Prema podacima policije, Edna Džester bi trebalo da se pojavi na sudu sledećeg meseca.
Maksimalna kazna koju Edna može da dobije za ovu sitnu krađu u državi Ohajo je šest meseci zatvora, dok novčana kazna ide najviše do 1.000 dolara.
Eto kako se to rešava u Americi. A kada sledeći put pronađete loptu koju su bacila deca iz susedstva, dobro razmislite šta ćete uraditi.
Više informacija o ovom neobičnom događaju možete dobiti na sajtu lokalnih novina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

loptazabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar