Slučaj polomljene WC šolje

Protiv vlasnika jednog bara u državi Pensilvanija, u Sjedinjenim Američkim Državama, podignuta je tužba jer je u toaletu imao polomljene WC šolje.
Mesto događanja je gradić Alantaun.
Jedna žena tužila je pensilvanijski sportski bar i restoran pošto se, kako je rekla, zaglavila u WC šolji nakon što se ona polomila. Tako zaglavljena u toaletu ostala je nekih 20 minuta.
Ketlin Hevko iz Nju Džersija je izjavila da je bila u toaletu "Starters" bara, koji se nalazi u centru grada. A onda je sve krenulo naopako. Naime, ona je otišla u toalet za invalide i odjednom je WC šolja na kojoj je ona sedela pukla i ona je upala unutra.
U svojoj tužbi koju je poslala Saveznom sudu Ketlin Hevko je navela da je pre tog nemilog događaja koji ju je zadesio u toaletu imala operaciju kuka, kao i da je posle incidenta s polomljenom toalet-šoljom ponovo povređena.
Ketlin Hevko nije tužila samo bar gde se sve to izdešavalo već i kompaniju koja proizvodi WC šolje.
Predstavnici bara i kompanije koje je proizvela WC šolje izjavili su samo da nemaju nikakvih komentara u vezi s ovim slučajem.
Videćemo kako će se ovaj slučaj završiti. Ketlin Hevko će verovatno dobiti novčano obeštećenje, a WC šolje u baru će biti zamenjene novim.
A kada se nađete u toaletu u nekom restoranu ili baru, obratite pažnju i na WC šolje, da ne prođete kao Ketlin Hevko.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

wc soljazabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar