Slučajno kupili auto u kojem je ubijen reper, sada mogu da zarade milione (foto)

Kada su kupovali polovni auto, nisu imali pojma da je u njemu ubijen slavni reper, ali ni da će dvadeset godina kasnije moći na njemu da zarade milione.

Neimenovani par je u oktobru 1997. godine kupio GMC Suburban na javnoj aukciji i od tada su ga koristili kao porodični automobil. U njemu su prešli preko 183.000 km ne znajući da je u dotičnom vozilu 9. maja 1997. godine. u Los Anđelesu ubijen slavni reper Notorious B.I.G.

Za morbidnu istoriju vozila saznali su osam godina nakon kupovine SUV-a, kada im je jedan detektiv otkrio istoriju njihovog automobila. Originalna vrata suvozača policija je skinula sa vozila pri uviđaju i iskoristila kao dokazni materijal. Jedini dokaz na vozilu koji podseća na nemili događaj je rupa od metka u sigurnosnom pojasu.

Vozilo se trenutno nalazi u ponudi kompanije MomentsInTime, iste one koja je nedavno prodavala BMW u kojem je ubijen reper Tupak Šakur. Cena je 1,5 miliona dolara, a uključuje i oštećena vrata koja je policija spremna da ustupi na zahtev novog vlasnika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

automobilreper
Komentari (0)
Dodaj komentar