Snimio pad aviona u kom je bio i neočekivani horor u ledenom okeanu (video)

Društvene mreže preplavile su snimci iz Tihog okeana na kojima pilot Dejvid Leš (David Lesh) govori da mu se upravo srušio avion.

Letelici je, kako se sumnja, otkazao motor, pa je Leš sleteo na površinu mora, a potom su on i putnica stali na krilo aviona i počeli da snimaju ono što se događa.

– Udarac je bio slab, uopšte nije bilo problema i odmah smo otvorili vrata i izašli na krilo. Napravili smo brzi popis onoga što se nalazi u avionu. Zgrabio sam svoj telefon i ključeve automobila. Znao sam da imamo oko 20 ili 30 sekundi pre nego što avion potone – kaže Leš.

U moru su bili 40 minuta pre nego što je stigla pomoć.

Na snimcima koje je pilot objavio na društvenim mrežama vide se on i putnica kako se smeju i govore da su preživeli nesreću i sada čekaju pomoć.

– Brzo je postalo hladno u okeanu. Nakon otprilike 20 minuta, počeo sam da se smrzavam. Svuda je bilo meduza. Oko nas je bilo i kitova. Čekali smo dok smo mogli na krilu. Avion je potonuo, ušli smo u vodu. Meduze su nas dodirivale sve vreme – rekao je Leš.

(Avaz.ba)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kitovimeduzepad avionasmrzavanje
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • AA ( americki alah)

    dobro pametnjakovici, pokusajte da odgovorite? Da pljujete umete, a da li mozete da koristite tu zakrzljalu sivu masu sto je imate?

    • bambi

      Kada ne znas koje kriv onda je kriva Rusija!

  • Vase ime

    @AA hm? a ko je tebe gurao kroz osnovnu skolu ? to je pitanje, a ne ovo „od gore“….

  • AA ( americki alah)

    hm??? A ko je snimao udarac aviona o vodu?? To je snimak iz vazduha, od gore?

    • bambi

      Avion je snimala moja prababa iz Cepelina! I zasto vi sve sto amerikanci nameste odmah kazete da je namesteno? Gledamo filmove i kad odgledamo niko ne kaze namestaljka nije stvarno. Evo ja sam pre neki dan gledao pornic i uopste se nisam pitao da je glumica glumela ili je to bilo stvarno .