Specijalna formula za dobitak na lutriji

Bračni par iz Viskonsina dobio je na lutriji čak četiri puta!
Žena i njen muž, koji je inače računovođa, tvrde da je on napravio formulu za dobijanje na lutriji. Oni su osvojili i džek-pot od 350.000 dolara, i to dva puta!
Verlin i Džudit Adamson dobili su 350.000 dolara vredne džek-potove jer su oboje imali pobednički tiket državne lutrije. Tada nisu spominjali da su dobili još dva pobednička tiketa. Ta druga dva tiketa podigli su nekoliko dana kasnije.
Sva četiri tiketa kupili su na različitim lokacijama, ali sa istim brojevima i za isto izvlačenje. Njihov ukupan dobitak do sada iznosi 1,4 milona dolara, to jest oko 955.000 dolara nakon odbijanja poreza.
Adamsonovi su ostavili poruku na telefonskoj sekretarici koja kaže da oni ne žele da daju bilo kakve javne izjave i da se za sva pitanja možete obratiti njihovom advokatu Skotu Tomsonu.
Verlin Adamson je ranije izjavio da je on veliki obožavatelj raznih matematičkih mozgalica. Tako je i tvrdio da je razvio specijalnu formulu za dobijanje na lutriji, ali su njegovi dobici do sada bili mali. Advokat Tomson kaže da su Adamsonovi u ovom slučaju razmišljali i o zaštiti svog "patenta".
Stiven Post, profesor matematike na Koledžu u Medisonu, u Viskonsinu, ne veruje u ovako nešto. On kaže da ne postoji način da se napravi strategija za pronalaženje dobitne kombinacije brojeva u igri koja koristi nasumično izabrane brojeve. Jedina strategija bila bi da kupite sve tikete, kaže on.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dobitakformulalotolutrija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Doc

    Dobro igram nadam se dobitku