Šta da obučem?

U ovim pretprazničnim danima glavno pitanje pripadnica ženskog pola je – šta obući i kako izgledati u najluđoj noći. Priznaćemo, sve nas muči ista mora. Ipak, i za to ima leka i pomoći u nekoliko modnih saveta.
One najsrećnije među nama već su pripremile svoje svečane haljine i komplete koje će poneti u novogodišnjoj noći. Kada bi nas samo bilo više u tom taboru! Čak i najmanji svečani izlazak danas je za mnoge prava noćna mora, a kamoli ta novogodišnja noć, koja se već opasno približava, pa nas već hvata panika kom ćemo triku ove godine pribeći.
Ako zavirite u svoj dragi orman, možete da konstatujete samo to da su se stare zalihe već istanjile, mnoge kombinacije su ponovljene i ne može se stalno ići u isto društvo u istoj maloj crnoj haljini. Neki delovi odeće su već i izašli iz mode. Stara priča! Ako ste se već i odlučili da odete u kupovinu i odvojili određenu količinu novca za to, odmah ćete shvatiti sledeće: ona super haljinica koja vam se mnogo svidela je ultraskupa, gužve po gradu su nepodnošljive ili su ostali samo mali i probrani modeli. Padate u još veću depresiju. Izgubili ste silno vreme tražeći, a opet ništa niste uradili – opet smo na početku.
Cinično zvuče i saveti u stilu kako malim trikovima možete ponoviti staru haljinu ili komplet, te da su najvažniji osmeh i dobro raspoloženje. Te "zalihe" su odavno potrošene a i kome je još do njih.
Umesto toga, možete prelistati neki strani časopis i videti kako veliki modni kreatori uz pomoć tila, čipke, voala, somota, traka i mašni daju svoj doprinos novogodišnjem slavlju. Još ako i sami umete da šijete, cela stvar je rešena. Bitno je biti originalan. Ukoliko niste baš vični igli i kocu i nemate baš nikakvu ideju, probajte još jednom sa šopingom. Ako ni to ne uspe, neka uskoči u pomoć najbolja drugarica i pozajmi vam baš onu svoju haljinicu koja vam se tako mnogo svidela. Osmeh i dobro raspoloženje ipak zadržite!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar