Šta nije u redu sa ovom slikom: Pronađite grešku za 5 sekundi i dokažite da ste genijalac

Mnogo puta, čak i ako nam je nešto tačno pred očima, supermoć opažanja određenih detalja jednostavno ne funkcioniše. Kao da naš vid iznenada doživljava tehničke kvarove i prestaje da radi na nekoliko sekundi. A pošto skoro niko ne može da izbegne ovo, uvek je dobro da vežbamo svoju moć da vidimo dalje od očiglednih stvari.

Sve što treba da uradite, za razliku od drugih testova, jeste da pogodite šta nije u redu sa ilustracijom devojke koja je izvela svog psa u šetnju, za šta ćete imati samo 5 sekundi. Viralni izazovi poput ovog hit su na Fejsbuku i drugim društvenim mrežama, gde su postali omiljeni sadržaj hiljada korisnika.

Na slici možete videti kišni pejzaž, u kome devojčica nije imala drugo rešenje osim da izađe u šetnju sa svojim psom. Mlada devojka se savršeno obukla za tu priliku, bila je srećna, baš kao i njen ljubimac. Pored njih, možete videti drveće, kuću i druga prirodna okruženja šume, mada ima nešto što to ne pripada: jeste li primetili? Širom otvorite oči i pokažite svoje veštine.

Još uvek ništa?

Vremena je bilo malo i niste mogli da pronađete odgovor?

Ne brinite i ne osećajte se loše. To je sasvim normalno, jer je za rešavanje ovih viralnih izazova potrebno mnogo vremena i strpljenja. Ako niste bili deo odabrane grupe genijalaca koji su uspeli da odgovore na ovaj izazov, ne brinite, u nastavku ćete pronaći rešenje.

Kao što vidite na slici, greška u ovoj vizuelnoj slagalici bila je vidljiva svima i strpljivo. Ono što nije u redu sa ilustracijom je kornjača na drvetu sa leve strane. Kako je ova životinja mogla da stigne do tog mesta po tako kišnom danu kao što je prikazano? Bez sumnje, izazov nije odgovarao svima, jer je malo ko primetio taj detalj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

greškamozgalicaoptička iluzija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ja vidim crnu pticu a ne kornjaču