Šta obući?

Doček nove godine se polako približava, a s njim i ono večito pitanje – šta obući? Predloga ima dosta, ali bez obzira na to, evo još nekoliko saveta.
Najveće i najbolje žurke tokom cele godine odigraće se baš na novogodišnje veče. A to znači da treba da ga dočekamo spremni!
Stvari koje će vam biti potrebne za neverovatan izgled kojim ćete očarati sve prisutne su: šal od kašmira, večernja haljina ili formalna haljina, večernja torbica, ukrasi za kosu, cipele i, naravno, nakit.
Prvi korak. Pronađite sopstveni model oblačenja za događaj kojem ćete prisustvovati. Da biste to uradili, morate da znate da li je zabava na koju idete formalnog, manje formalnog ili neformalnog karaktera. U skladu s tim ćete i izabrati garderobu za to veče.
Drugi korak. Imajte na umu da će, kud god da odete, uvek biti i drugih gostiju, koji će biti svečanije ili manje svečano obučeni nego vi. Neka vas to ne brine. Na kraju krajeva, vi imate sopstveni stil!
Treći korak. Budite kraljica večeri, i to u satenskom svečanom kompletu s metalnim nakitom.
Četvrti korak. Odenite srebrnu ili ružičastu svilenu haljinu s cipelama s vrtoglavo visokom potpeticom. Ova kombinacija će vam obezbediti seksi izgled.
Peti korak. Probajte da se pojavite u dugačkoj crnoj ili srebrnoj haljini. Izgledaćete glamurozno.
Šesti korak. Odenite haljinu bez rukava i bretela sa svetlucavim cipelama.
Sedmi korak. Obucite svileni gornji deo ili top od kašmira s balskom suknjom do kolena.
Osmi korak. Ako prisustvujete neformalnoj žurci, odenite svečane pantalone sa somotskim gornjim delom za opušten, ali i zavodljiv seksi izgled. Ili obucite svečaniji džins s fantastičnom svilenom bluzom.
Deveti korak. Što se tiče dodataka, izaberite jednostavnu ogrlicu, torbu ili narukvicu.
Evo još nekoliko dodatnih saveta. Kada nosite odeću koja se presijava, neka vam dodaci (nakit, torbica, ukrasi za kosu) budu jednostavni i ne toliko upadljivi.
Vaša kosa može biti vaš najveći adut i doprineti još boljem celokupnom izgledu. Ne zaboravite da potražite nove modele frizura.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

modanova godinapraznicista obucizabava
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Tina Ljikić

    Smatram da je odlazak u balskoj haljini na doček smešno.

  • Milica P

    Mislim da je ovaj članak dobar, ali je usredsređen na „fensi“ devojke. Npr. ja nikad ne bih nosila saten i crvenu ili srebrnu haljinu. Šta je sa nama koje idemo na „house“ žurke, valjda nećemo nositi sve štikle, već malo urbaniju odeću. Dajte predlog o modnim detaljima tipa: ešarpe, šarene starke, lude drvene ogrlice, ženske kravate, tregerice, taman teksas itd. Ovde se samo pominju zlatna, srebrna, crvena, ljubičasta, a gde su druge boje i druge kombinacije, npr. žuta sa narandžastim ili tirkizna sa lila bojom. Ne treba biti uniformisan. A pričate i o malim torbicama sa lancima. Zar neće svakoj devojci biti lakše da nabavi malu neutralnu torbicu koja se kači oko struka?