Strastveni ili romantični

Stručnjaci kažu da boja karmina otkriva ličnost. Svaka boja ima svoje značenje, tako da nije nimalo svejedno koju boju karmina nanosite na usne. Iako većina žena to radi uglavnom mehanički, njihov izbor boje šalje poruku njihovoj bližoj i daljoj okolini. Čak i ako između dotične osobe i njenog karmina ne postoji nikakva dublja veza, okolina je spremna da to tumači i doživljava po svojoj volji.

Evo šta znače neke od tih boja – tumačenje vam može pomoći da otkrijete i sebe. Boja korala na usnama znači da u svojoj okolini zračite kao vesela i otvorena osoba, koja pozitivno utiče na raspoloženje okoline. Nema puno žena koje se odlučuju za tu boju, što opet znači da ste vi smela osoba, željna da privuče pažnju.

Karmini neutralnih boja jasno daju do znanja da osoba koja ih koristi ne želi da privuče mnogo pažnje na sebe. Ove osobe su miroljubive i sklone diplomatiji.

Crvena boja na usnama sugeriše moć, bilo da je reč o krevetu ili o poslovnom sastanku. Snažna i upadljiva boja privući će pažnju svih prisutnih i rasterati one plašljive.

Mnogi veruju da crvena boja karmina na vašim usnama izražava seksualnost. Greška! Ljubičasta je boja strasti. Zato, ako se spremate za ljubavne igre, obavezno stavite ljubičasti karmin.

Ružičasta boja karmina označava vaš živahan duh. Ona govori o spremnosti za zabavu i flert. Zato se ružičaste nijanse karmina obično nose u letnjem periodu, kada smo svi spremni i raspoloženi za takva osećanja.

Tako je crvena boja moći, boja korala označava otvorenost, a ljubičasta je boja strasti. Koje je boje vaš omiljeni karmin? Na ovaj način možete otkriti kakvi ste u stvari – moćni, strastveni, senzualni, romantični ili miroljubivi. Utvrdite sami.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar