Supertrik za smrdljive patike – potrebno je samo ovo (video)

Ako vam patike ne mirišu baš onako kako biste želeli, a ne želite da ih često perete u veš mašini, ovih nekoliko jednostavnih i brzih saveta mogli bi da vam budu od pomoći

Lindzi Krombi otkrila je da bi šampon za suho pranje mogao biti vaš spasilac u borbi sa neprijatnim mirisima patika. Kraljica čišćenja poznata po korisnim savetima i trikovima u domaćinstvu, na svom Instagramu je objavila video uz objašnjenje: ‘Ako vam patike ne mirišu dobro, isprobajte neki od ovih jednostavnih saveta’.

Uzmite šampon za suvo pranje u spreju i poprskajte ga u unutrašnjost jedne i druge patike. One će poprimiti sveži miris.

Ako se taj proizvod koristi kako bi vaša kosa izgledala i mirisala bolje, onda će i bolje mirisati vaše patike, tvrdi Lindzi.

Ali ako u blizini nemate baš takav šampon, ne brinite, može vam pomoći i kesica čaja. Stavite po jednu kesicu u svaku cipelu. To će u ukloniti neprijatne mirise, govori kraljica čišćenja i objašnjava da su kesice čaja super upijajuće, pa će odmah isisati vlagu i neprijatne mirise.

Samo ih nakon upotrebe nemojte zaboraviti baciti jer ako od tih vrećica pripremite čaj nećete baš uživati u njemu.

Za kraj, Lindzi je rekla da u svaku cipelu pospe malo sode bikarbone koja deluje na isti način.

Impresionirani korisnici su joj u komentarima poručili da će definitivno isprobati metodu sa suvim šamponom: ‘Kakvi sjajni saveti! Odmah ću isprobati ovo sa suvim šamponom. Patike su mi se pre neki dan nakvasile i baš smrde’, prenosi The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

patiketrik
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Probajte i malo da odrzavate higijenu, ne bi vam ruke otpale.