Švarceneger asfaltirao rupu na putu u Los Anđelesu

LOS ANĐELES – Austrijsko-američki glumac Arnold Švarceneger ispunio je asfaltom rupu na putu u svom naselju u Los Anđelesu, za koju je rekao da je čekao tri nedelje da bude popravljena.

Glumac, koji se proslavio ulogom u filmu „Terminator“, je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter objavio snimak na kojem se vidi kako on i članovi njegovog tima asfaltiraju rupu na putu.

„Danas, nakon što je ceo komšiluk bio uznemiren zbog ove ogromne rupe koja je nedeljama ometala automobile i bicikle, izašao sam sa svojim timom i popravio je. Uvek kažem, hajde da se ne žalimo, hajde da uradimo nešto po tom pitanju“ rekao je Švarceneger.

Na snimku se, dok su Švarceneger i njegovi pomoćnici ispunjavali rupu asfaltom, čula fank muzika.

U jednom trenutku, jedna od Švarcenegerovih komšinica se u atomobilu zaustavila da mahne glumcu, koji joj je uzvratio pozdrav rečima: „Nema na čemu. Morate sami da ovo uradite. Ovo je ludilo. Tri nedelje sam čekao da se zatvori ova rupa…“.

Švarcenegerov portparol Danijel Kečel naveo je da su ljudi iz glumčevog komšiluka više puta tražili da se poprave ta i druge rupe u tom području nakon što su ulice opustošile nedavne oluje i druge vremenske neprilike.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar