SWAT tim pozvan zbog pice

SWAT tim odgovorio je na poziv da je ukradena pica!
Policajci iz grada Ankoridža, iz američke države Aljaska, kažu da se u plan lopova da ukradu picu koju je nosio raznosač umešao i čuveni SWAT tim s Aljaske.
Zvanični policijski predstavnik za štampu, poručnik Dejv Parker, rekao je da je jedan čovek pokušao da isporuči pice kada ga je ispred zgrade u severoistočnom delu Ankoridža presreo čovek s pištoljem i palicom u rukama. Dostavljač pice navodi da su ga utom još trojica ljudi napala otpozadi, uzeli mu picu i potom pobegli ne uzevši mu novac. Izgleda da je te lopove interesovala samo pica.
Zvanični predstavnici policije dodaju da je raznosač pice nakon celog ovog incidenta sledio jednog od svojih napadača, i to devojku, i to sve do njene kuće, gde ju je policija uhapsila. Predstavnici policije kažu i da su se drugi osumnjičeni za ovaj incident zabarikadirali u kući, što je navelo policiju da pozove u pomoć SWAT tim koji je potom ušao u kuću.
Džozef Nikaleski i Cezar Alvarez Dženings, obojica stari 19 godina, i još dve devojke uhapšeni su pod optužbama za pljačku i napad. Imena uhapšenih devojaka nisu puštena u medije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

krivično delonapadnarudžbinapalicapicapištoljpljackapolicijapresrestiraznosač piceswatuhapsitizabarikadiratizgrada
Komentari (0)
Dodaj komentar