Tajna je u strelicama

Strelci nisu mnogo naklonjeni braku i vezama bilo koje vrste, jer se plaše sputavanja. Ipak, ko se sa njima venča, mora da prihvati njihov neumorni temperament. Žena Strelac je divna saradnica i partnerka svom mužu. Ona je rođena za jednu ljubav, bez obzira na prividnu pohotljivost, a njene česte sentimentalne avanture treba pripisati njenom traganju za idealnim muškarcem. Ako ga sretne, ostaje mu verna celog života, podređuje mu sve, bez obzira na odricanja i žrtve. Redovno traži muža iznad proseka, a i sama ume da ga uzvisi, a za žrtvu ne traži kompenzaciju. Ima oduševljenja, žara i sa njom je intimnost uvek prijatna. Ne zna da laže, već iskreno voli.

U ljubavnoj igri, Strelac je eksplozivan, velikodušan u izražavanju svojih osećanja i strasti i krajnje prirodan. Strelac želi pored sebe partnera atletske građe i zaljubljenika u sport i prirodu, kao što je i on sam. Ne trpi preterane izlive nežnosti, ali zato uživa u masaži. U ljubavi, želja vam je da sretnete muškarca koji će vam se diviti i koga ćete moći da predstavljate prijateljima bez imalo ustručavanja. Prezirete osrednje vrednosti i zato se u ljubavi ne zadovoljavate bilo kim. Međutim, to ne znači da u jednom čoveku tražite savršenstvo, jer ste svesni da takav ne postoji. Potrebno je da poseduje takvu inteligenciju i takav šarm koji će dirnuti u vaše samoljublje. Za vas ljubav znači divljenje i zato vaš izabranik mora biti čovek jakog karaktera. Čovek slabe volje, koji će popuštati vašim kapricima, neće vas učiniti srećnom. Lakše ćete podneti trenutno nametanje volje vašeg supruga nego njegove reakcije slabosti i popuštanja.

Ipak, u tome ne treba da preteruje. Suviše ste nezavisni da biste podnosili ropstvo u bilo kom obliku. Gvozdena ruka u somotskoj rukavici potrebna je ženi rođenoj u znaku Strelca. U odnosima sa voljenim čovekom ne sme ništa da ostane tajnovito. Mrzite da vas neko špijunira. Ljubomorni muž biće lišen vaše ljubavi ako se usudi da vas kontroliše i raspituje se gde provodite vreme kada niste sa njim. Tada mora doći do scena, jer ne podnosite optužbe i prebacivanja. Vi ste od onih žena koje preziru neosnovane sumnje u vašu iskrenost.

Kako zavodi Strelac? Evo otprilike ovako: kada ugleda njega, pošalje mu strelicu pravo u srce (ili u glavu). Ako joj je već na prvi pogled jako stalo do njega i ubeđena je da se oko njega vredi i potruditi, odmah šalje dve strelice – jednu prema srcu, a drugu prema glavi. Ako pogodi – njen je, a ako promaši – opet iz početka. Međutim, ukoliko on pobegne, ne uzbuđuje se nimalo – ona je uvek tu, a i na pomolu je drugi i spremno će ga dočekati. Na pitanje čime osvaja nije teško odgovoriti. Svaka dama prirodno lepa, graciozna, šarmantna, elegantna i doterana, puna stila, ali i duha, očaraće začas pripadnika jačeg pola. Ona je upravo takva. Tajna njenog uspeha je u njenim osvajačkim ljubavnim strelicama, umetničkom koketiranju i iskrenosti. To mogu da potvrde samo oni koje je ova strelica već pogodila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar