„Tesla je Hrvat“ pogađa u živac: Kako iznervirati Evropljane u jednoj rečenici?

Na internetu je objavljena viralna karta koja opisuje kako u jednoj rečenici možete da iznervirate svakog Evropljanina.

Gepostet von Tandrčak Vreteno am Sonntag, 16. Februar 2020

Na internetu je postala viralna karta koja opisuje kako u jednoj rečenici možete da iznervirate svakog Evropljanina.

Tako Srbina možete da iznervirate rečenicom da je Tesla Hrvat, dok Slovence, Hrvate ili Makedonce konstatacijom da su alpski, katolički i južni Srbi.

Rumune ćete najpre iznervirati ako im kažete da im je zemlja prelepa i da je Budimpešta divan grad, a Britanca ako uzviknete da su Foklandska ostrva argentinska.

Francuza će najviše iznervirati ako mu kažete da su američka vina najbolja, a Italijana ako mu kažete da pastu najviše volite da jedete prelivenu kečapom.

Španca pak ako ga upitate da li je Latino, a Portugalca ako ga pitate govori li brazilski.

Čehe i Slovake izbacićete iz takta ako konstatujete da su istočni Evropljani, a baltičke narode ako ih povežete sa Rusima, prenosi Sputnjik. Turčina će iritirati ako ga zamolite da vam prevede neku rečenicu sa arapskog.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Evropljaninerviranjerečenica
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Roki

    Turci su ostavili dubok trag u Srbiji..nepopravljiv

  • bambi

    Hrvati se pored svoje sramne istorije najvise nerviraju kada im kazete da su nase zene jace od njihovih muskaraca.

    • Svemirski Putnik

      Bambi, ostavi se negativnih politickih komentara. Hajde da jedni drugima ulivamo pozitivnu energiju. Svima nam primer moze biti izmedju ostalih dobrih ljudi nas (i mnogih drugih) sampion Novak. Ziveli.

      • bambi

        Prvo Svemirski Putnice, gornji komentar apsolutno nema nikakvu politicku konotaciju, pogledaj jos jedan put. Drugo, Novak je gradjanin Knezevine Monako i ne znam kakve veze sa Srbijom ima. Mozda sa samoproglasenom drzavom Hrvatskom ima ili kako su oni promenili naziv u Croacija ne bili izbrisali sramnu istoriju. Trece, posle svog pokolja, ubistava, progona, podsmevanja, izivljavanja, bombardovanja i ubijanja nasih beba, dece, zena, starih ljudi, invalida, mi treba da ulivamo pozitivnu energiju Hrvatima? Ja ne znam Svemirski Putnice, da li ti imalo obraza imas posle svega. Izmedju Srbiji i Hrvatske je neophodno podici zid i to dublo veci nego sto je Tramp podigao izmedju svoje zemlje i Meksika. Treba razmotriti i bodljikavu zicu pod naponom koju koristi Evropska Unija npr. na granici izmeju Srbije i Madjarske. Dosta smo mi glumeli dobrice a ceo svet nas pravi na budalu vekovima. Pogledajte samo podatku u oci. U II svetskom ratu, 90% poginulih za oslobodjenje Bosne i Hercegovima su bili srbi. slican je procenat kada je u pitanju ciscenje ustasa i fasista sa teritorije koja sada pripada samoproglasenoj drzavi Hrvatskoj.

    • Anonimni

      tako je