Toalet u biznis klasi

Pokušaj jednog čoveka da upotrebi blagodeti toaleta u biznis klasi u toku avionskog leta doveo je do optužbe za prekršaj. Da vidimo šta se zapravo dogodilo.
Vest nam dolazi iz Atlante, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Čovek koji je žurio da se dokopa toaleta za vreme međunarodnog leta optužen je za prekršaj pošto je tom prilikom zavrnuo ruku stjuartu.
Džo Korea iz Konkorda u američkoj državi Ohajo objasnio je šta se dogodilo. On je hitno morao u toalet, ali na putu su mu se isprečila kolica s pićem. Sve to se izdešavalo 28. marta ove godine na međunarodnom letu od Hondurasa do Atlante. Džo Korea je upitao stjuarta da li može da upotrebi toalet u biznis klasi, pošto nije mogao da prođe do toaleta u svojoj. Međutim, stjuart mu je odgovorio da ne može.
Politika savezne avionske administracije traži od putnika na međunarodnim letovima da koriste toalet koji se nalazi u klasi u kojoj im se nalazi i sedište.
Predstavnici vlasti navode da je 43-godišnji Korea optužen da je uvrnuo ruku stjuartu na ovom međunarodnom letu. A kada je avion sleteo u Atlantu, Džo Korea je uhapšen i optužen za prekršaj. Izgleda da policija nije gubila vreme.
Džo Korea je pušten iz pritvora nakon što je tamo proveo dve noći. Sada se očekuje saslušanje pred sudijom.
Zato, kada putujete avionom, naročito na međunarodnim letovima, pazite koji toalet upotrebljavate – ma koliko vam se žurilo!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

biznis klasatoaletzabavazanimljvosti
Komentari (0)
Dodaj komentar