Tom Henks progovorio o problematičnom sinu: Svoju decu volim bezuslovno

Slavni glumac Tom Henks progovorio je o borbi svog sina protiv zavisnosti od droge i njegovoj odlučnosti da je pobedi.

– Kada postaneš roditelj, svoju decu voliš bezuslovno. Podržavaš ih sve vreme – izjavio je Tom Henks (59) i naglasio kako je ponosan na svog sina Četa (25) koji je priču o zavisnosti odlučio da podeli kolekcijom filmova na Instagramu.

Čet je prošle godine na društvenim mrežama otkrio detalje svoje turbulentne prošlosti, i odgovorio na napise o svom nestanku otkrivši da je zapravo bio u rehabilitacionom centru.

„Ako se ja mogu promeniti i vi možete. Postoji rešenje“ – poručio je Čet, nakon što je priznao da se drogirao, ali i dilovao kokain.

Čet je poslednjih godina punio naslovne strane novina zbog razbijanja hotelske sobe, svađe sa Hauardom Sternom i rasističkih izjava, ali je uspeo da uvidi da mora da promeniti način na koji živi.

Za njegovog oca to je bilo jako težak period, jer osim njegove rehabilitacije Tom je morao da se nosi i sa teškom bolesti svoje supruge Rite Vilson. Rita je obolela od raka dojke, a slavni glumac nedavno je objavio kako je njegova supruga ponovo zdrava i da se oseća odlično.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Čet Henkssintom henks
Komentari (0)
Dodaj komentar