U Budvi krajem avgusta Dečiji dani i Petrovačka noć

Turistička organizacija opštine Budva najavila je danas da će od 20. do 24. avgusta u Petrovcu organizovati „Dečje dane“, a da će tradicionalna „Petrovačka noć“ biti održana u subotu 25. avgusta.

Tokom Dečjih dana najmladji gosti i meštani budvanske rivijere uživaće u pozorišnim predstavama, dečjim numerama, animacijama, besplatnom oslikavanju lica, ali i domaćim slatkim specijalitetima.  

U 19.30, tokom pet večeri na platou ispred Crvene komune, predstaviće se dečja pozorišta iz Nikšića, Beograda i Budve, kao i škola pevanja iz Podgorice.

Petrovačka noć, kako su najavili, počinje u  subotu, 25. avgusta, a već u poslepodnevnim satima na petrovačkom šetalištu počeće besplatno deljenje ribe, vina i piva, uz sportske igre i mediteranske zvuke u izvodjenju klape „Castell Nuovo“.

U 21.00 u Petrovačku noć će se ući uz Gradsku muziku Budve nakon koje će u 22.00 nastupiti pevačica Marija Šerifović. Nakon koncerta posetioci će uživati u vatrometu.

„Očekujemo lepu zabavu za sve. Petrovac ima svoje čari i mnogobrojne goste koji su mu decenijama verni. Ova noć je pre svega namenjena njima, ali su dobrodošli svi ljudi dobre volje koji uživaju u kvalitetnoj muzici, ribi i vinu“, izjavio je v.d. izvršnog direktora Turističke organizacije opštine Budva Mladen Franović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • dzordz

    pazite se da vas ne uhapse zbog napada na bilo koga iz crne gore, cak ce iza lazne optuznice da stave sudija vrhovnog suda v. medenica, kojoj ne smeta kriminal i dilovanje, nego zeli devojku iz srbije da kazni na 5 godina zatvora. da se ja pitam nasao bih nekog njenog rodjaka u srbiji i uhapsio ga, sigurno je za nesto kriv. i osudio ga na duplo nego sto ce da osude nasu sugradjanku. pravda u crnoh gori je gora nego onomad u meksiku ili kolumbiji, da se ne zvaravamo. deciji dani su mamac za naivne srbe. ima bar petoro da zaglave robiju. pa to je patrijarh i rekao da je tamo gore nego u hrvatskoj