U ovoj zemlji možete rezervisati bračni krevet u bioskopu!

Gledanje novog filmskog hita uz najdražu osobu je nešto vredno pravog ugođaja. E, sada je jedan bioskop u Švajcarskoj potrudio se da svojim posetiocima pruži potpuni ugođaj gledanja filmova „kao kod kuće“ tako što je „dosadna“ sedišta zamenio udobnim velikim krevetima.

Kako prenosi uspesnazena.rs, ovaj neobičan bioskop u Švajcarskoj ima 11 kreveta sa podesivim naslonima za glavu, sivim i bež posteljinama i dva jastuka.

Pored kreveta se nalaze čak i noćni ormarići kako bi iskustvo bilo što je više moguće „kao kod kuće“.

Bioskop nudi VIP ulaznice za koje dobijate bračni krevet za ležanje i besplatnu hranu. VIP ulaznica košta 49 franaka (oko 48,50 dolara) i uključuje besplatnu hranu i piće, dok redovne karte koštaju 19.50 franaka (ili 19 dolara).

Ako kupite VIP kartu nećete morati ni da čekate u redovima da biste dobili grickalice i piće.

Bioskop vam nudi čak i kućne papuče za potpuni ugođaj, a u slučaju da vam ni to nije dovoljno, Venanzio Di Bacco, direktor kompanije Pathe Švajcarska je takođe objavio da lansiraju novu ponude hrane, koja uključuje vafle i palačinke.

Za one koji brinu o higijeni, Venanzio Di Bacco rekao je medijima da će se posteljina menjati između svakog pojedinačnog filma.

“Higijenski aspekt nam je veoma važan”, dodao je on.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bioskopkrevetugođaj
Komentari (0)
Dodaj komentar