Uhapšena 93-godišnja bakica koja je celog života bila dobra, a razlog je sjajan (foto)

U Mančesteru je nedavno uhapšena 93-godišnja žena po imenu Džosi Birds, a razlog njenog privođenja će vas oduševiti.

Simpatična bakica je, naime, želela da ispuni još jednu želju sa svoje liste – i vidi kako izgleda biti uhapšen „pre nego što bude prekasno“.

Džosi je priznala da je celog života bila dobra i nije uradila ništa zbog čega bi mogla da bude uhapšena pa je njena unuka Pam Smit zamolila policajce da je uhapse kako bi joj ispunili jednu od životnih želja. Celu priču unuka je objavila na Tviteru i oduševila korisnike ove društvene mreže.

„Veliko hvala mančesterskoj policiji na ‘hapšenju’ moje bake Džosi. Ima 93 godine i njeno zdravlje je sve lošije, a želela je da bude uhapšena zbog bilo čega pre nego što bude prekasno za to. Ona ima zlatno srce i uživala je. Hvala vam što ste joj ispunili želje“, napisala je Pam uz fotografije bake koja sedi u policijskoj stanici s lisicama na rukama.

„Ona je poznata u gradu i nikada nije uradila ništa loše u svom životu. Sada joj je zdravlje prilično narušeno i htela je uradi nešto ‘loše’ dok još ima snage da uživa u tome. Ovo joj je definitivno vratilo osmeh na lice“, objasnila je Pam.

Takođe je dodala da je baka Džosi veoma uživala i da su joj policajci na kraju čak dali čaj i kolač.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hapšenjestarica
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Pa ona ne može da učini više ni dobro ni loše, a kamoli razluči to dvoje… šta li.- nije morala ni sad… pred kraj „jedna po labrnji“… ma jelte, to je to rijaliti!- dobra je

    • bambi

      Natasa, ajd oladi malo sa tim tvojim komentarima. Idi negde na more, ja cu da tu uplatim, samo nemoj vise da pises te tvoje bisere.