Ups! Umesto LJUBAVNIKU, poruku poslala MUŽU, nastao HAOS (foto)

Ulovljena!

Žena koja vara muža (i obrnuto) mora da bude spremna na posledice, ukoliko bude uhvaćena.

Na donjem primeru možete videti kako to izgleda u praksi. Dakle, ženina poruka ljubavniku glasila je: „Reci ženi da imaš važan sastanak i požuri… muž mi je otišao i neće ga biti par sati… požuri!“

Umesto ljubavnika, usledio je odgovor supruga.

– Draga moja ženice, očigledno si pogrešila broj i poruku poslala meni! Ja evo žurim, a i tebi bi bilo bolje da požuriš, dr*ljo!

– Haha, samo te z*zam da vidim kako ćeš reagovati, jesi lud, znaš da si mi ti jedan i jedini – pokušala je da se izvadi žena.

– Dr*ljo! Ja sam ti pod ime ljubavnika upisao ovaj broj! Dr*ljo! Bolje da te nema kad se vratim! – uzvratio je besni muž.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

poruka
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • bambi

    Sto se mene tice ja sa ovim nemam problem. Toliko sam se izvestio da mogu, nakon samo nekoliko razmenjenih recenica, da provalim da li je devojka prava iskonske lepote i duse ili najobicnija sponzorusa, starleta, blogerka, ajfonka, influenserka, roleka, kerovka, mandovka, piarovka, pevaljka, kolumnka, pevaljka, modelsica, kalastura, prostitutka ili slicnog parazitskog zanimanja.

    • Doktor Zo

      Jadniče!

    • Moravac

      Bravo majstore,dva puta si naveo „pevaljku“-i meni su slabija strana,hvala !

      • bambi

        Hvala Moravac. A valjda cu da dozivim da u zivotu naletim na pravu devojku, koja ima srce i dusu. Zgadile su mi se ove silikonske nakaze, sa duperdama, siserdama, usnerdama, obrvevdama, ofarbane, nasminkane, utegnute, zategnute, izskalperisane, sa dva razreda osmoljetke i to sa cetiri svedoka, kad je pogledas ispod oka, oni ti kazu stoka, a same su bruka i od njih mi muka.