Uzorni bikini

U američkoj državi Juta tražiće se revizija zabrane nošenja bikinija na gradskim bazenima!
Očekuje se da će odluka o zabrani nošenja bikinija na gradskim bazenima biti revidirana i da će se tako završiti kratka prohibicija popularnih bikinija na bazenima grada Kanab u američkoj državi Juta. Međutim, to ne znači da će se povlačenje zabrane odnositi i na nošenje tangi.
"Moja preporuka je da se ne nose tange i string bikini", izjavila je Nina Lajkuk, članica gradskog veća, koja je i inicirala prvobitni nadzor nad načinom oblačenja na gradskim bazenima.
Lajkukova je izjavila da će ovo pravilo verovatno biti revidirano na sledećem sastanku gradskog veća. Bez obzira na sve, ovakve odluke gradskih čelnika vraćaju grad Kanab unazad i svrstavaju ga među najkonzervativnije zajednice u ovoj američkoj državi.
"Mi smo bili toliko okupirani zdravstvenim i sigurnosnim pitanjima prilikom donošenja prvobitne odluke (zabrane), da smo prevideli njeno samo značenje", izjavila je Lajkukova. "Zato se sada obraćamo javnosti s izmenjenom politikom."
Biće dozvoljeno nošenje onih modela bikinija koji ne otkrivaju suviše, kao što su, na primer, "Spido" kostimi za muškarce. Na praznik 4. jula biće otvoren novi javni bazen, pod nazivom "Cowboy Water’n Hole", koji se nalazi severno od državne granice s Arizonom, gde će moći da se vide najnoviji modeli "uzornih bikinija".
Lajkukova ne očekuje da će biti bilo kakvih problema prilikom izmene ove neobične odluke.
Jedno je sigurno: zabrana je privukla veliki publicitet.
Ograničenja nisu popularna, čak ni u zajednicama gde je gradsko veće izglasalo rezoluciju 2006. godine koja je išla u prilog "prirodnoj porodici", koja se sastoji od muža koji radi, žene domaćice i puno dece.
Viktor Kuper, vlasnik restorana "Rocking-V Cafe", izjavio je da su se gosti u restoranu stalno šalili povodom ove zabrane i da će im biti drago kada ona bude ukinuta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bikiniistorijajutamodapravilazabava
Komentari (0)
Dodaj komentar