Vaš radni kutak

U kancelariji provodite veliki deo dana, pa bi u skladu s tim i svoj radni prostor trebalo da učinite što prijatnijim za boravak i rad u njemu. Evo nekih predloga.

Ukrasite okvir svog kompjutera, jer ako već provodite pola dana ispred njega, on ne mora da bude neugledan i dosadan. Dovoljno će biti da na njega nalepite male ukrasne nalepnice. S Interneta možete da skinete neku zanimljivu fotografiju za svoj desktop ili da stavite sliku vama dragih osoba na svoj screen saver. Takođe, možete od kuće da donesete svoju omiljenu šarenu šoljicu za kafu ili čaj, koju ćete koristiti za predah u vreme pauze. Poslušajte lekare, koji tvrde da nije dobro pozajmljivati šoljice zbog toga što se ne operu dobro, pa se tako preko njih mogu preneti virusi ili bakterije. Dakle, imati svoju šoljicu na poslu dobro je ne samo iz praktičnih razloga već i iz medicinskih.

Možete da nabavite i ukrasni ram u nekoj vedroj boji i da u njega uselite fotografiju s odmora koju ćete držati na radnom stolu. Cveće može da ukrasi svaki kutak, a stručnjaci tvrde da biljke čiste prostor od hemijskih toksina. Upućeni kažu da je uz kompjuter dobro držati kaktus, jer on privlači njegovo štetno zračenje. Za nagradu, naselite ovog bodljikavog prijatelja u neku dekorativnu saksiju.

Uz samo malo mašte i truda možete da ulepšate svoj radni prostor, na vašu radost, ali i na radost vaših kolega. Sigurno je da ćete se osećati bolje u lepšoj radnoj atmosferi. Zato, zasučite rukave i bacite se na ovaj rad odmah čim dođete na posao. Za to će vam trebati sasvim malo vremena, a rezultati će biti ogromni. Probajte, pa ćete se i sami uveriti!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar