Vizuelni test: 3 emodžija se razlikuju od ostalih, možete li da ih pronađete?

Ova šarena vizuelna igra je odlična vežba za razvoj vaših veština vizuelne percepcije i može se igrati sa porodicom ili sami.

Morate biti veoma fokusirani da biste pronašli emodžije koji se razlikuju od drugih. Pronalaženje 3 različita emodžija u ovom živopisnom vizuelnom testu može u početku izgledati teško, ali uz malo koncentracije, sigurno će vam poći od ruke.

Prva poteškoća je da se okrenete od svetlih boja i fokusirate se na detalje. Drugi je da uočite tri različite ilustracije među drugima koje su identične.

Međutim, uz pažnju i oštar vid, sva tri emodžija se mogu brzo pronaći. Odvojite vreme i pregledajte svaki detalj slike da biste pronašli razlike.

Da biste uspeli da pronađete 3 različita emodžija u ovoj igri, važno je da se koncentrišete i stvorite najbolje uslove da posmatrate sliku. Odmaknite se nekoliko centimetara da biste videli širu sliku i slobodno zumirajte da biste pregledali detalje.

Mogu se koristiti dve metode: prvi je da verujete svojim instinktima i potražite određena mesta na kojima se nalaze različiti emodžiji.

Drugi je da pregledate svaki red i kolonu slike kako biste bili sigurni da ništa ne propustite. Prvi metod može biti rizičniji, ali daje brz uspeh. Za drugi je potrebno više vremena, ali garantuje siguran uspeh. U svakom slučaju, ova vizuelna igra je odličan način da se opustite, pa srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mozgalicatest
Komentari (0)
Dodaj komentar