Za gužvu u saobraćaju krive su – lame

Lame su dovele do toga da saobraćaj na jednom autoputu u Dablinu bude potpuno prekinut!
Ova vest nam dolazi iz glavnog grada Irske.
Saobraćaj u gradu Dablinu je često zagušen, ali ovo bi moglo da bude prvi put da su upravo lame krive za to. Možda zvuči pomalo neverovatno, ali je definitivno istinito.
Pet ovih južnoameričkih životinja zajedno sa još dve koze trčalo je po glavnom autoputu irske prestonice, takozvanom autoputu M50, i tako prouzrokovalo zagušenje u saobraćaju. Nepregledna kolona vozila pružala se čak neverovatnih osam kilometara. Na kraju je policija ipak uspela da skloni ove cirkuske životinje bezbedno u prikolicu.
Vlasnik cirkusa, Aleksandar Šol, izjavio je da su njegove životinje pobegle kada je čovek koji je isporučivao gorivo ostavio otvorena vrata dvorišta u kom su se one nalazile. Šol je odbio optužbe vlasnika rivalskih cirkusa da je namerno oslobodio lame kako bi na taj način skrenuo pažnju na svoj cirkus pod nazivom "Sidni", koji je ranije izgubio slonove i jednog kengura.
"Nema šanse da je ovo bio štos da se pridobije publicitet. Ako ove lame udare u automobil i nekoga ubiju, koga će policija da uhapsi, mene ili lame?", rekao je Aleksandar Šol.
Izgleda da je zaista moguće da lame budu krive za saobraćajnu gužvu u Irskoj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dablinguzvalamezabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar