Za nežan dodir

Za samo 30 minuta vaše ruke i stopala mogu da postanu meki kao somot, a nokti da dobiju visoki sjaj. Evo kako se to postiže.
Posle svakog kontakta s vodom, ruke dobro obrišite i namažite kremom. Kreme s bademovim uljem i pčelinjim voskom intenzivno hrane kožu ruku i čine ih mekim. Veoma su bitni vitamini, aminokiseline i urea, koji štite kožu ruku i daju joj vlažnost. Probajte brzi tretman s rukavicama za višekratnu upotrebu, koje su postavljene gelom s aktivnim sastojcima za negu ruku. Kada se rukavice navuku, gel na telesnoj temperaturi počinje da ispušta eterična ulja koja regenerišu kožu. Posle 20 minuta, kada skinete rukavice, koža na rukama je neverovatno meka, nežna, elastična, hidrirana i nahranjena.
Koristite posebne kreme koje sadrže vitamine E i D. One regenerišu zanoktice, krte, naprsle i polomljene nokte, a njihovom redovnom upotrebom nokti brže rastu, postaju jači, elastičniji i otporniji na krzanje. Nokti ne žute samo strastvenim pušačima. Žutilo je posledica i korišćenja nekvalitetnih lakova i acetona. Povremeno ih istrljajte limunom – on izbeljuje i tada će nokti izgledati savršeno i bez laka u boji. Za izbeljivanje noktiju probajte i brze tretmane s gotovim preparatima u prahu. Preparat sipajte u toplu vodu i potopite prste na deset minuta. Kao i svake sezone, i ovog proleća je u trendu prirodan izgled noktiju. Najurednije izgledaju kratki nokti, blago zaobljeni, s prozirnim lakom. Ako volite tamnije tonove, ovog proleća najmodernije su ljubičaste i crvene nijanse na kratkim noktima.
S kupkama, talkovima, uljima i pilinzima namenjenim specijalno za negu stopala, vaš pedikir tretman može da ima efekat kao profesionalan. Naravno, za uspešno obavljen posao nije vam potrebna cela linija preparata. Sipajte kupku za omekšavanje kože i potopite noge u praktičnu kadicu na struju s hidromasažom, koja će momentalno da vas opusti. Ne preterujte s količinom preparata koji sipate u ovu kadicu, jer će se brzo napraviti bogata pena koja će efikasno omekšati zadebljanja na vašim stopalima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kremenegarukevitamini
Komentari (0)
Dodaj komentar