Za sve su krive zmije

Vozač koji je izazvao sudar automobila za to krivi dve zmije u svojim pantalonama.
Ova vest nam dolazi iz gradića Hartforda u američkoj državi Konektikat.
Predstavnici policije kažu da je vozač automobila za sudar okrivio dve bebe zmije – kućne ljubimce, za koje je rekao da su pobegle iz džepova njegovih pantalona dok je vozio.
Predstavnik policije iz gradića Hartforda, policijski narednik Kristin Mertes, kaže da je Ejndžel Rolon tvrdio da je izgubio kontrolu nad svojim sportskim automobilom kada su zmije dopuzale do pedala za gas i kočnice, a on i njegov saputnik u automobilu su pokušali da ih uhvate. Njegov sportski automobil je potom udario u nekoliko parkiranih automobila i prevrnuo se.
Kristin Mertes je dodala da predstavnici udruženja za zaštitu životinja nisu uspeli da pronađu te dve zmije i da policija nije bila u mogućnosti da potvrdi priču ovog vozača.
Ejndžel Rolon je pregledan u bolnici zbog lakših povreda. Iz policije su izjavili da su mu dostavili poziv za suđenje zbog ove "lude" vožnje, ali i zbog drugih optužbi.
Međutim, i novinari su malo istraživali ovaj slučaj i otkrili da ne postoji telefonski listing na ime Ejndžela Rolona. Pored toga, nije baš najjasnije da li je on angažovao sebi advokata koji će ga zastupati na suđenju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

zabavazanimljivostizmije
Komentari (0)
Dodaj komentar