Zaglavljeni provalnik

Evo jedne zaista neobične priče. Policija Ujedinjenog Kraljevstva uhapsila je provalnika koji se zaglavio u dimnjaku kuće koju je želeo da opljačka. Ali, to nije sve! Policija je provalnika našla golog!
Ova neverovatna priča dolazi nam s bogatih novinskih štandova glavnog grada Ujedinjenog Kraljevstva – Londona.
Nije bilo nimalo neobično što je osumnjičeni za pljačku koji je uhvaćen u severnoj Engleskoj nosio masku dok je provaljivao u tuđu kuću.
Međutim, izuzev toga, ovaj pljačkaš nije imao ništa na sebi! Zvaničnici iz mančesterske policije izjavili su da provalnika pronašli zaglavljenog u dimnjaku supermarketa – i to golog. Sve to desilo se u gradiću Pemberton, oko 5.30 ujutru.
Policajci nisu imali nikakvu predstavu kako je ovaj čovek dospeo u dimnjak supermarketa, ali ipak nagađaju da mu je odeća spala dok je pokušavao da se izvuče iz dimnjaka i tako se oslobodi.
U svu ovu zbrku pozvani su, naravno, i vatrogasci. Vatrogasne ekipe uspele su da oslobode zaglavljenog provalnika. Ispostavilo se da je u pitanju 22-godišnjak. On je potom prevezen u bolnicu iz predostrožnosti, iako na njemu nije bilo nikakvih vidljivih povreda.
Ovaj čovek, koga policija još uvek nije identifikovala za javnost, kasnije je ipak uhapšen i odveden u zatvor.
Eto šta se dešava kada provalnik odabere da pobegne baš kroz dimnjak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

provalnikzabavazaglavljenzanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar