Zaobiđi me

Pre ili kasnije, ako ste noćna ptičica i ne izlazite samo sa beskrajno dosadnim momcima na beskrajno skupa mesta, desiće vam se da vam muškarac zatraži da mu platite piće.

Platiti piće bilo kome uopšte nije problem, ali je problem što je navedeni muškarac – potpuno nepoznat! Može se desiti da vam priđe sa rečenicom: „Koliko ste jake“, a onda kada zatražite objašnjenje, on bezobrazno gleda u još drskiji dekolte. Naravno, to mu nikada neće biti prva rečenica, pa znake ovakve neuračunljivosti treba pratiti od početka, na primer, ako se hvali da je njegov ortak iz manje poznatog benda svojevremeno pljunuo neku sadašnju poznatu ličnost dok mu je taj bio profesor.

Još bolje: osmotrite ga dobro; ako je dlakav i ponosno to ističe, a pri tom nosi crvene pantalone, ili papuče sa pijace, ili kožnu odeću na 30 stepeni oko ponoći, najbolje bi bilo smesta pobeći. Ignorisanje je za njega suviše suptilno, tako da ne treba ni sačekati trenutak da vam se obrati, što se, pre ili kasnije, dogodi svakoj devojci pored koje ne stoji nešto ćelavo i nabildovano.

To nije usamljen primer. Ovakvi muškarci mogu se prepoznati i po tome što na konvencionalno i uobičajeno pitanje – čime se bavite, odgovaraju sa „dizajner“, „umetnik“ ili „radim u jednoj firmi“, što u prevodu znači – ne radim nigde. Oni će najpre prići i forsirati dubokoumne razgovore sa nimalo duha.

Sve to samo zato što ste zaposlene i dobro se zabavljate sa drugaricama, ne jurcate za muškarcima, pa misle da baš njih čekate, ili ko zna zbog čega u njihovoj glavi. Ne radi se o obrtanju uloga, jer ni najslobodnija devojka neće tražiti piće od nepoznatog muškarca, već o nečemu sasvim drugom. Naime, njima je toliko dosadno, pošto im je sva zabava da izađu uveče, da su spremni, verovatno, na razne vrste eksperimenata. Naravno, uz to zamišljaju i da su neodoljivi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Kiki V

    Da, on je lovac na usamljene žene koje puno rade i profesionalno su angažovane, a jedino što on može da im ponudi je zabava koja ce se uskro pretvoriti u noćnu moru.