Zapanjujući snimak američke ratne mornarice – NLO uranja u okean (video)

Nedavno objavljeni snimak misterioznog letećeg objekta, koji je nastao u blizini obale Kalifornije, je autentičan, potvrdilo je američko ministarstvo odbrane. Pentagon je naveo da je snimak loptastog objekta zabeležen sa jednog od ratnih brodova mornarice i da je istraga u toku.

Snimak je objavio poznati američki filmski umetnik Džeremi Korbel. Na zrnastom snimku načinjenom infracrvenom kamerom, vidi se okrugli objekat kako lebdi iznad okeana pre nego što padne u vodu.

Nedugo pošto je video počeo da cirkuliše društvenim mrežama, iz Pentagona su potvrdili njegovu autentičnost.

​„Mogu da potvrdim da je video snimio pripadnik mornarice i da je u toku istraga o tom slučaju“, saopštila je Susan Gof, portparolka mornarice.

Istragu o ovom slučaju vodi specijalna grupa za neidentifikovane fenomene u vazduhu (UAPTF) formirana kao deo obaveštajnih struktura Pentagona.

Na snimku se čuju i glasovi mornara, koji su veoma iznenađeni onim što vide, a jedan od njih govori drugom da zabeleži mesto gde je objekat pao u okean.

Džeremi Korbel, koji se pored umetnosti, bavi i pravljenjem dokumentaraca o NLO, tvrdi da je video snimljen blizu San Dijega 2019. godine. Kako kaže, snimak je nastao u komandnom centru ratnog broda „Omaha“.

​On je objavio i navodne zapisnike sa vojnog sastanka o tom pitanju, na kojima se vidi da su pokušaji da se olupina objekta nađe u vodi posle pada bili bezuspešni, prenosi RT.

Pentagon je ranije saopštio da je ukinuo svoj program za praćenje NLO, ali je prošle godine, u izveštaju Senatu, objavljeno kako je taj posao nastavilo drugo telo, UAPTF. Senat je tom telu naložio da objavi svoje izveštaje o NLO do juna.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nlosnimak
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ljubo, Današnja tehnologija je straobalno loša u odnosu na to kakva je u stvari trebala da bude. Na primer snimao sam u Americi mobilnim telefonom NLO pored više očevidaca u Novembru prošle godine koji je bio crvene boje i koji je zastao na nebu iznad nas na nekih dva minuta da bi se posle cik cak kretanja neverovatnom brzinom uputio ka jugu gde je i „ispario“. Na snimku mobilnog telefona se jednostavno ne vidi. Toliko o toj izvikanoj tehnologiji. Tako da nemojte da se zavaravate da imamo čak ni blizu savršenu tehnologiju. Zanimljivo je da je rominjala kiša par dana posle tog događaja posle poduže suše u posljednjih najmanje pola veka a ta kišica nije napomenuta nigde u vestima.

  • bambi

    Ima ovoga i u Alan Fordu.

  • Ljuba

    U današnje vreme, sa izvanredno naprednom tehnologijom, kada se radi o vizuelnim kamerama, UVEK su snimci NLO nekako l“lošeg“ kvaliteta kao da dolaze sa Marsa, sa „zamrzavanjem“ slike i td., i gle čuda, sve se TO dešava u Americi????? Ma dajte, prestanite sa ovakvim objavama, jer u ovo više niko ne veruje pa ni sami Amerikanci.

  • Anonimni

    kim spijunira trampa.

  • Anonimni

    ma nova ruska podmornica