Zbog dekoltea joj zabranili let, ali pilot spasio stvar (video)

Neugodnu situaciju doživela je putnica aviokompanije Southwest Airlines nakon što joj je zabranjen ulaz na njen let jer je njeno poprsje bilo ‘razvratno, vulgarno i neukusno’, prenose mediji.

Stanovnica Chicaga Kayla Eubanks je svoje ružno iskustvo podelila na Twitteru nakon što joj je osoblje na aerodromu reklo da njena odeća otkriva previše.

– Izbačena sam s leta jer su moje sise ‘razvratne, vulgarne i neukusne’. Rečeno mi je da bi putnici mogli gledati mene u mojoj odeći i uvrediti se – rekla je Eubanks i postavila sliku sebe u odeći koju je nosila taj dan.

– Stvarno me zanima zašto ovo rade. Kako moja odeća utiče let za mene, druge ili pilota? Po meni je ovo politiziranje ženskog tela. Držali su me pola sata, tražili su razlog da me ne puste po pravilniku firme.

Potom je osoblje zvalo pilota koji je pristojno postupio.

– Kapetan mi je pozajmio  majicu kako bih mogla ući na let. Na kraju sam je skinula pa mi je rečeno da ću morati pričati s nadzornikom pri sletanju.

Iz Southwest Airlinesa tvrde da su joj se potom javili lično kako bi se izvinili za njeno iskustvo i ponudili joj povraćaj novca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dekoltelet
Komentari (0)
Dodaj komentar