Zdrava hrana iz „Mekdonaldsa“

Često čujemo priče da hrana iz "Mekdonaldsa" goji i da nije baš preporučljivo jesti je svakog dana. Međutim, izgleda da takve priče nisu u potpunosti istinite. U svakom slučaju, ne odnose se na jednog čoveka. Naime, on je oslabio nekoliko kilograma – i to tako što je jeo samo hranu iz "Mekdonaldsa".
Kris Koleson iz države Virdžinija u Sjedinjenim Američkim Državama smršao je nekoliko kilograma za šest meseci tako što je za skoro svaki svoj obrok jeo hranu iz "Mekdonaldsa".
Ipak, ovde postoji jedna začkoljica. On jeste jeo hranu iz "Mekdonaldsa" – ali ne baš svu. Nije jeo big mek hamburgere i pomfrit i nije pio čokoladne milk šejkove. Jeo je samo salate, pite od jabuka bez karamel preliva i slane savijutke.
Kris Koleson je u decembru izmerio svoju težinu i bio iznenađen što vaga pokazuje prilično velik broj. A onda je odlučio da se posveti "zdravoj ishrani" i dijeti. Nakon šest meseci rezultati su počeli da se pokazuju i on je bio zadovoljan postignutim. Kilogrami su se smanjili, kao i obim njegovog struka.
Ovaj 42-godišnji biznismen iz Kuintona kaže da je izabrao hranu iz "Mekdonaldsa" za svoju dijetu jer je to praktično.
Koleson kaže da je njegov cilj da se vrati na svoju staru težinu iz mlađih dana, to jest iz vremena kada se oženio Tricijom Samer, svojom sadašnjom ženom. A za ovu dijetu imao je i dodatni motiv. To je skorašnja desetogodišnjica braka. Neka mu je sa srećom!
Ko kaže da hrana iz "Mekdonaldsa" nije zdrava?!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mekdonaldszabavazdrava hrana
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Dušanka Klikovac

    Dobro bi bilo da se malo odlazi kod bake na dobro odrađenu klopu. No, možda su novokomponovane snajke u pravu, ni babe nisu što su nekad bile.