Žirafa i patuljak

Trafalgar skver u Londonu obično služi kao pozornica za žonglere, glumce i druge umetnike. Turistička atrakcija koja je ovih dana privukla veliki broj ljudi na njega bila je trenutak kada je najniži čovek na svetu upoznao najvišu ženu na svetu.
Hi Pingping iz Kine visok je oko 70 cm. Ovaj 20-godišnjak rođen je s patuljastim rastom.
On je izjavio da Svetlana Pankratova – naviša žena na svetu, ima prelepe noge.
Kada su se njih dvoje susreli, on je bio praktično do visine njenih kolena. Tako je obeleženo objavljivanje knjige "Ginisovi svetski rekordi 2009."
Svetlana Pankratova, Ruskinja koja živi u Španiji, ima noge dugačke skoro 132 cm. Gornji deo njenog tela je skoro normalnih proporcija, ali joj noge daju taj izgled "žirafe".
Obučena u svetloplavu mini haljinu, 36-godišnja Svetlana rekla je da ona voli svoje noge, iako umeju da joj iskomplikuju stvari. "Teško mi je da nađem odeću, a naročito pantalone", požalila se ona.
Svetlana je najviša žena na svetu. Sendi Alen iz SAD, koja je nedavno umrla, držala je tu titulu pre nje. A Hi je najniži čovek koji je pokretan.
U poslednjem izdanju ove knjige spominje se i pop zvezda Britni Spirs – kao najčešće "pretraživana" osoba na internetu. A televizijska serija "Izgubljeni" je najviše presnimavan šou svih vremena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ginisovi rekordizabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar