Žirafa je kriva za sve

Kamile, zebre i svinje pobegle su iz jednog holandskog cirkusa. Bio je to pravi stampedo odbeglih životinja u Amsterdamu!
Po izveštajima holandske policije, 15 kamila, dve zebre i neutvrđen broj svinja i lama jednostavno je pobegao iz putujućeg holandskog cirkusa. Evo kako se sve to odigralo. Ispostavilo se da je žirafa probila vrata kaveza. Izgleda da je ona kriva za sve.
Arnout Aben, zvanični predstavnik policije, izjavio je na konferenciji za štampu da su životinje pobegle u grupi, i to kroz obližnji komšiluk. U beg su krenule nekoliko sati pošto su dobile svoj doručak u 5.30 ujutru. Izgleda da ni životinje ne polaze na put gladne.
Životinje su se vratile u cirkus posle nekoliko dana, nakon što su ih prikupili policajci i radnici cirkusa uz asistenciju pasa tragača.
Alben je izjavio da su građani koji žive u blizini cirkusa hranili neke od odbeglih životinja, što je, kako je rekao, veoma loša ideja. Ipak, ove životinje su pripitomljene, i na svu sreću, niko nije povređen.
Tako se završio ovaj slavni beg životinja iz cirkusa. Izgleda da su sve životinje na broju i, što je najvažnije, niko nije povređen. A kako je uživo izgledao taj stampedo odbeglih životinja to mogu da ispričaju samo oni stanovnici Amsterdama koji su živeli blizu ovog cirkusa kada se neobični događaj odigrao. Sigurno će ga dugo pamtiti!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cirkusstampedozabavaživotinje
Komentari (0)
Dodaj komentar