Živ pokopan: Tri dana i noći ležao u sanduku, sve to prenosio uživo (video)

Džon Edvards je čovek koji je odlučio da provede tri dana i ti noći u mrtvačkom sanduku, zakopan u zemlji, a sve je prenosio putem društvenih mreža.

„Želeo sam ljudima iz groba da odgovorim na pitanja pre nego što i sami završe u njemu. Želeo sam da im uputim poruku nade“ objasnio je.

Sanduk u kojem je ležao bio je napravljen posebno za njega. Dimenzije su mu bile 2,4 metra sa 1,3 metara. U sanduk je bio ugrađen prenosni WC, a kroz dve cevi koje su vodile do površine zemlje je dobijao vazduh, hranu i vodu. Isto tako, imao je unutra svetla kako bi mogao da snima za društvene mreže.

Džon je bivši narkoman i alkoholičar koji život bez poroka vodi već 27 godina kada je doživeo „susret s bogom“. Osim navedenih problema, takođe je imao suicidne misli. Trudi se da zavisnicima pomogne molitvom, a oni mu svakodnevno šalju pisma i poruke. Tvrdi da se zbog toga odlučio na ovakav eksperiment.

Kaže da nema problema sa klaustrofobijom, ali nije mu bilo baš svejedno. „Kad sam legao unutra i poklopac se zatvorio, čuo sam zemlju kako pada na sanduk, malo je zastrašujuće“, rekao je Džon za BBC.

Prošao je puno toga u životu: seksualno zlostavljanje, mentalne probleme, život na ulici, transplantaciju jetre i dva tumora. Njegov trenutni cilj je da dopre do što više ljudi i pomogne im da se spasu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

sanduk
Komentari (0)
Dodaj komentar