Žive Barbike – suparnice (VIDEO)

Da li ste čuli za Valeriju Lukjanovu?

Čak i ako niste, prepoznaćete je samo ako kažemo da je ona živa Barbika. Barbi lutku ste sigurno videli, a Valerija se gotovo uopšte ne razlikuje od nje.

Valerija (29) je počela da se pojavljuje u medijima zbog svoje upadljive sličnosti sa najpoznatijom lutkom na svetu, a da bi to postigla, imala je, naravno „malu pomoć“ plastične hirurgije. Od tada svojim ispadima ne prestaje da šokira javnost: Valerija „ne veruje“ u hranu, i konzumira bukvalno mikronske količine iste.
Mislite da je to ludo?
A šta kažete na njenu tvrdnju da je sa druge planete i da je na Zemlji sa misijom da promoviše duhovne ideje?
Do sada je na svoje plastične operacije potrošila više od 100 hiljada dolara, a preko milion Valerijinih fanova na Fejsbuku dokazuje da njen uticaj nije uopšte mali, i, ma kako naivno i ludo se nama činilo sve što ona propagira, Valerija formira mišljenje velikog broja devojčica i devojaka.
Naspram Ukrajinke Valerije u igru oko prava na „titulu“ žive Barbike nedavno je ušla i njena zemnjakinja i nekadašnja drugarica Alina Kojalevskaja (21) koja, za razliku od svoje nekadašnje najbolje prijateljice a sadašnje suparnice Valerije, tvrdi da nije imala ni jednu plastičnu operaciju, i da je njen izgled, izuzev plavih sočiva koja nosi, potpuno prirodan.

Alina

Obe „Barbike“ tvrde ipak da im je prioritet da se skrase i osnuju porodice.
Rat među njima traje, a kako Alina tvrdi, imale su neke nesporazume nakon kojih su prestale da komuniciraju.
„Shvatila sam da Valerija nije osoba sa kojom želim da budem prijatelj niti da razgovaram“, rekla je u nedavnom intervjuu.
Evo i video priloga o Valeriji i Alini, pa sami procenite na šta to sve liči:

Prilog o Valeriji – „pre“ i „posle“ fotografije:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar