Zlatno srce

Vlasnik prodavnice je izjavio da je odlučio da pokaže samilost prema lopovu koji je pokušao da ga opljačka, pošto se on rasplakao i rekao da je počinio to delo kako bi prehranio svoju izgladnelu porodicu.
Trgovac s Long Ajlenda dao je ovom čoveku 40 dolara i veknu hleba, a on je za uzvrat obećao da nikada više neće pljačkati.
"Taj odrastao čovek plakao je kao beba", ispričao je Muhamed Sohail, vlasnik prodavnice.
Muhamed je rekao da se spremao da zatvori prodavnicu, nešto posle ponoći, kada je 40 godina star čovek ušao s palicom. Trgovac je pokušao da odugovlači, a potom je zgrabio pušku koju drži ispod tezge i naredio čoveku da baci palicu.
Potencijalni lopov je pao na kolena i molio za oproštaj.
Potom je Muhamed dao čoveku 40 dolara, a on je ustao i rekao da ga je taj čin iznenadio i inspirisao, i da želi da postane musliman. Muhamed je obećao da će ga uputiti u religiju, a potom su se rukovali.
Muhamed se potom vratio u prodavnicu kako bi uzeo flašu mleka za ovog čoveka, ali kada se vratio, čoveka više nije bilo. Potom je pozvao policiju i prijavio pokušaj pljačke, ali ipak nije želeo da podnese prijavu protiv ovog čoveka.
Policajci su pregledali video snimak sa sigurnosne kamere, ali kažu da će im biti teško da identifikuju osumnjičenog jer je nosio masku.
Može se reči da Muhamed Sohail zaista ima zlatno srce! Kada bi svi bili poput njega, svet bi bio lepše mesto za život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

oproštajpljackazabavazanimljivostizlatno srce
Komentari (0)
Dodaj komentar