Zmija ispod kreveta

Jednu ženu probudila je zmija koje se zavukla ispod njenog kreveta. Što je još neverovatnije, sve to se izdešavalo u Montrealu, u Kanadi.
Žena se probudila na užasan način. Dok je spavala, začula je neke čudne zvuke koji nisu prestajali. Na kraju se probudila i odlučila da utvrdi šta je uzrok te buke. Pogledala je ispod svog kreveta jer je izgledalo da buka dolazi odatle. Možete li da zamislite kako se samo osećala kada je zamalo dotakla zmiju dugačku skoro jedan metar?
Odmah je pozvala policiju.
Zmija, bezotrovni piton, pokušala je da pobegne kroz rupu na obližnjem zidu kada je došla policija. Ipak, jedan policajac je uspeo da je uhvati za rep i tako je zadržao da ne pobegne. Sve je ličilo na scenu iz filma.
Policajac je potom uspeo da stavi zmiju u plastičnu kutiju preko koje je stavio poklopac. Kada se sve uspešno završilo, policija je zarobljenu zmiju odnela u policijsku stanicu. Kasnije tog dana, zmija je predata jednom skloništu za životinje.
Na svu sreću, niko nije bio povređen.
Ova zmija je najverovatnije pripadala nekom od ljudi koji su živeli u zgradi u kojoj je i nađena, ali policija je izjavila da njen vlasnik još uvek nije pronađen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

buđenjekanadakrevetzabavazmija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nikolas Stoić

    Mogla je da proda tog pitona, a ne da zove policiju.