Zvezda fitnesa godinu dana nije depilirala noge, evo kako joj sada izgledaju (foto)

Jedna devojka ostavila je 7.000 pratilaca na Instagramu u šoku kada je pokazala kako joj izgledaju noge pošto ih godinu dana nije depilirala, baš kao ni pazuh.

Fitnes blogerka Morgan Mikenas zalaže se u poslednje vreme za prirodnu lepotu što i nije tako čudno ako se uzme u obzir da njoj zaista i ne treba šminka.

Međutim, ona je otišla korak dalje od ostalih žena pokazavši da se može i te kako lepo živeti i sa dlakama na nogama i ispod pazuha.

Ona je za jedan američki portal ispričala da je sa 11 godina u školi bila predmet sprdnje drugarica jer je imala najdlakavije noge.

Tada je uplakana odlazila kući i molila majku da joj objasni kako da se zauvek reši tih „odvratnih dlaka“.

Ipak, s godinama je shvatila da sreću ne kroje perfektno sređene noge i odsustvo dlaka sa svih delova tela pa je rešila da da primer drugim ženama kako mogu biti lepe i bez depilacija.

Pitanje je samo koliko će posle ovog zaista imati sledbenica.

https://www.instagram.com/p/BRUPQsIlK9A/?taken-by=i_am_morgie

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

depilacija
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Sasa

    Ne slusajte Branka. Ocigledno da mu je to fetish. Dlake na nogama – bljak; ispod pazuha – bljak za svakog normalnog muskarca.

  • Branko Ristic

    Seksualno normalno orijentisanim muskarcima,dlake na devojackim nogama,ispod pazuha (sto duze,to vise seksi),kao i obrastao gustom dlakom,Venerin breg,pretstavlja sam vrh seksualnog uzbudjenja.Kako moze depilirana devojka,ikoga da uzbudi.Dlake,malje,ta slatka gusta suma, ispod koje se razgrcu dlake,da se dodje do…Nje…Devojke,nemojte se depilirati,pa ce te videti,kako ce muskarci ludeti za vama.I jos nesto. Nikada ne upotrebljavajte parfeme.Licni miris vaseg znojavog tela,to je ono,sto muskaarce dovodi do ekstaze…do seksualnog ludila…