Majka troje dece smršala 15 kilograma za četiri meseca i tvrdi da je trik u ovome (foto)

Ana-Marija Klic majka je troje dece i posle proslave 35. rođendana u februaru, shvatila da se oseća tromo.

“S trećim etetom sam se ugojila više od 36 kilograma i prvi put u životu vaga je pokazivala preko 90 kilograma”, ispričala je za Popsugar.

Shvatila je da više nije srećna i odlučila je prestane da traži izgovore. U roku od četiri meseca skinula je 15 kilograma.

“Ko bi rekao da ću s 35 godina biti u najboljoj formi ikad? I to uz troje dece”, napisala je na Instagramu.

Još uvek ima strije na bedrima i viška kože oko pupka, ali transformacija je sve oko nje prijatno iznenadila. Ana-Marija otkrila je ključ svog uspeha.

“Odlučila sam da neću slediti tradicionalne dijete jer smatram da su neodržive. Sebi sam nametnula pravilo 90/10. 90 posto mog jelovnika mora sačinjavati zdrava hrana, a deset posto namirnice koje volim. Nisam izbacila ugljene hidrate iz ishrane, samo sam pronalazila zdravije zamene. Hleb od belog brašna sam zamenila onim od celih žitarica. Maslac sam zamenila maslinovim uljem, a šećer javorovim sirupom. Sebe sam takođe naterala da pojedem ogromnu salatu baš svaki dan”, objasnila je.

Zato i sada, kad god izađe sa suprugom i prijateljima na večeru, prvo naručuje salatu koju začinjava sirćetom i maslinovim uljem.

“Kad je pojedem, nisam toliko gladna i bolje kontrolišem veličinu porcija”, dodaje Klicova.

Ponovno je počela da trči, a sledila je i program vežbi poznate influenceke Kayle Itsines.

“Sviđa mi se kombinacija trčanja i vežbi snage. Svima koji žele da smršaju savetujem da odrede jedan motiv: neka to učine zbog sebe”, poručila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mamamrsavljenje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Da je rodila sestorke, izgubila bi 30 kg.