Razlike se primete već nakon 15 dana: Ovaj začin pomaže mršavljenju

Kim je lekoviti začin koji ubrzava metabolizam i pomaže mršavljenje.

Kim je ima brojna lekovita svojstva, a otkriveno je i da pomaže gubitak kilograma. Dakle, ako želite da smršate, uvrstite ovaj začin u ishranu odmah!

Kim je neizostavan sastojak u kiflicama i brojnim drugim jelima, a poznato je i da ubrzava metabolizam, smanjuje holesterol i normalizuje nivo šećera u krvi.

Sagoreva masti

Iranski naučnici došli su do zaključka da one žene koje su uzimale 1,5 grama ovog začina svakog dana, ne samo da su izgubile dva kilograma za 15 dana, već su istopile i dvostruko više masti i stabilizovale nivo holesterola.

Tri recepta sa kimom za brzo mršavljenje:

Recept 1

Potopite 2 kašike semena kima preko noći. Napitak prokuvajte ujutro i pijte umesto jutarnjeg čaja. Preostalo seme dobro sažvaćite. Ovaj metod pomaže da se rešite viška masti i, ako ga redovno praktikujete, rezultati će biti vidljivi već za 15 dana!

Recept 2

Seme mlevenog kima je takođe od velike pomoći kada je reč o skidanju kilograma. Svakog dana uzimajte šolju kiselog mleka pomešanu sa kašičicom ovog praha. Kim ne samo da će poboljšati ukus popularnom mlečnom proizvodu, već će pomoći i da smršate.

Recept 3

Oko 3 g kima u prahu i pola kašičice meda razmutite u čaši vode pijte svako jutro na prazan stomak. Ovaj napitak takođe pomaže da se ubrza metabolizam, poboljša varenje i istope kilogrami.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

začin
Komentari (0)
Dodaj komentar