Ni ne morate u teretanu: 4 aplikacije koje menjaju personalnog trenera

Provodite mnogo sati na poslu, dugo putujete do kuće, a nemate ni blizu teretanu u kojoj biste mogli da trenirate. Istovremeno imate želju da izbegavate kupovnu hranu (zdravije je i uštedećete mnogo više nego što možete da zamislite).. Ipak dovoljno ste samodisciplinovani ili imate jaku volju, a jedino što vam fali je trener. Iskoristite potencijal svog pametnog telefona i u prodavnici aplikacija pronađite onu koja imitira personalnog trenera. Već postoji raznovrsna ponuda, a na vama je da li želite da isprobate i ovakav vid treninga i ostvarite veći potencijal treninga u kući.

Prednosti
Personalni trener u vidu aplikacije pratiće vaš napredak i voditi vas do vašeg fitnes cilja, bez iscrpljujućih dogovora oko termina treninga – trenirajte u doba dana kada vam najviše odgovara. Bićete motivisaniji da trenirate jače, uz mogućnost da plaćate različite dodatke po želji – personalni trener u vidu aplikacije daleko je prijemčljiviji od treninga jedan na jedan sa trenerom uživo.

Fitbod
Imate poteškoća sa prilagođavanjem različitim planovima vežbi za snagu? Najveća prednost ove aplikacije leži u kreiranju visoko presonalizovanih treninga. Aplikacija prati mišićne grupe na kojima radite, iz dana u dan, zajedno sa ponavljanjima i opterećenjem koje bi trebalo uključivati kako biste ostvarili svoje ciljeve. Svoj trening možete, takođe, prilagoditi opremi koju imate na raspolaganju, tako da ne morate da se izlažete dodatnim troškovima ili da modifikujete svoj prostor za vežbanje. Besplatno je preuzimanje, a pretplata je na mesečnom nivou 3,99 dolara za Elite paket. Mana ove aplikacije je ta što je dostupna samo na iOS prodavnicama.

Jefit
Jefit je aplikacija koja prati vaš trening i koja se može pohvaliti sa preko 7 miliona korisnika, više od 70 odabranih programa i 3800 programa u zajednici, tako da ćete imati tonu mogućnosti za izbor obuke. Planirajte svoju trening rutinu na osnovu baze podataka od preko 1300 vežbi, a zatim pratite svoj broj ponavljanja i težine koje koristite. Tu je i društvena komponenta, a Elite paket će vam praviti individualne izveštaje o obuci, na osnovu vaših aktivnosti. Besplatno preuzimanje, 3,33 dolara za Elite Yearli; Dostupna je i za iOS i za Android.

Freeletics
Nemate pristup teretani, to nije problem, Freeletics će vam osmisliti jak trening bez dodatnih opterećenja. Vi ćete odabrati svoje trening putovanje, koje možete prilagoditi sopstvenim potrebama, a takođe, ukoliko želite možete dobijati preporuke za ishranu. Freeletics je još jedna aplikacija čija korisnička baza raste svakodnevno, tako da nećete trenirati sami – kompanija tvrdi da ima 36 miliona korisnika, a omogućava komunikaciju, kojom možete bodriti jedni druge ili upoređivati svoje rezultate sa onima koji koriste iste programe vežbi. Cena ove aplikacije je 34,99 dolara, a dostupna je za iOS i Android korisnike.

Aaptiv
Aaptiv nudi hiljade audio treninga pod vođstvom trenera za različite aktivnosti, uključujući trening snage, HIIT, trčanje, veslanje i još mnogo toga. Nećete biti ograničeni ponavljajući iste seanse iznova i iznova – kompanija se obavezala da će dodavati 30 novih vežbi svake nedelje. Iskoristite aplikaciju za brzo, sedminutno vežbanje ili sledite kompletan program treninga osmišljen kako bi vam pomogao da postignete svoj cilj za fitnes. Ako nemate internet, preuzmite časove, da biste mogli da ih slušate i kada ste oflajn. Preuzimanje je besplatno, 14,99 dolara za neograničeno korišćenje tokom mesec dana, dostupna i za iOS i za Android.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aplikacijevežbanje
Komentari (0)
Dodaj komentar