Trener podelio metodu uz koju ćete brzo skinuti dva kilograma (video)

Brz gubitak kilograma nikad nije preporučljiv jer rezultati verovatno neće biti dugo održivi, ali ponekad želimo da skinemo samo kilogram ili dva, i to je izvodivo i u kratkom roku, kaže trener Džef Kaveliri.

Međutim, nije bitno samo što jedete već i kako jedete, kaže trener. Umesto povremenog posta, koji je zaludeo fitnes zaljubljenike iz celoga sveta, ovaj top trener savetuje da isprobate alternativu, odnosno vremenski propisano jedenje.

Njegova metoda ima za cilj konzumaciju hrane svaka dva i po sata, odnosno šest puta tokom dana.

„To je samoregulišuća metoda. Ovo nije bodibilderski pristup ishrani, već program kroz koji počinjemo da učimo o kontroli veličine porcija. Drugim rečima, nećete gladovati, a naučićete da jedete hranu koja pomaže u održavanju sitosti“, objasnio je Kaveliri na Jutjubu.

Trener priznaje da će ovaj režim ishrane zahtevati određeno prilagođavanje. Na primer, moraćete da smanjite količinu hrane koju konzumirate tokom osam sati kako biste ponovo bili gladni kada dođe vreme za jelo.

„Kako se veličine porcija smanjuju, možda ćete otkriti da počinjete da birate različite vrste hrane. Želećete više proteina, a manje visokokalorične hrane“, zaključio je.

Više detalja o režimu koji smatra efikasnim za gubitak do dva kilograma u kratkom roku otkrio je u videu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mrsavljenjesavettrener
Komentari (0)
Dodaj komentar