Hrana i seks

Seks i hrana imaju mnogo toga zajedničkog, to vam je sigurno poznato. Obe stvari su veoma čulne (ne računamo ono kad samo na brzinu smažete nešto, nego kad uživate u ukusnom obroku). Obe stvari takođe predstavljaju veliki užitak. Zato se tako lepo slažu romantična večera i dugo vođenje ljubavi posle nje. E, sad, postoje tu i detalji – kakva tačno hrana može da izazove kakav efekat koji ima neke veze s uživanjem u seksu. Zainteresovani da saznate više?
Ukoliko volite slatkiše, ovo će vam se dopasti – mnogi slatkiši mogu vam ulepšati ljubavni (ili bar erotski) život. Med, recimo, u sebi ima enzime koji uvećavaju strast; dodajte tome i orahe, radi energije, i bićete uposleni cele noći. Vanila i cimet pobuđuju libido. Slatko voće je veoma korisno – zdravo je, plus snaži i produžava izdržljivost. Dakle, kad se o ovakvim slatkišima radi, navalite!
Ljuto takođe može da bude vaš saveznik u krevetu, ako ga bar malo volite, i to ljuto u bilo kom obliku – čili, feferoni, senf, ljuti kari… Posle njihovog konsumiranja, prosto osećate vatru koja se od usta širi i dalje. E, ta vatra dobrim delom potiče od širenja krvnih sudova, i to krvnih sudova celog organizma – što znači i svih kapilara polnih organa (u prevodu, polni organi će postati osetljiviji na svaki dodir, a svaki dodir će im pružiti intenzivno uživanje).
Začini su takođe super stvar. Poboljšavaju ukus jelu, daju mu primamljiv miris (što sva čula pobuđuje na uživanje), a uz to zbog korisnih sastojaka povećavaju vitalnost organizma (između ostalog, neophodnu za uživanje u krevetu). Što se lako dostupnih i često korišćenih začina tiče – nana jača, mirođija opušta, a majoran zavodi.
Kao što ste videli, nismo vam naveli nikakvu obilnu i vrlo ukusnu večeru – to bi vam prijalo, ali bi vas i uspavalo. Umesto toga, naveli smo neke sitnice koje možete lako uključiti čak i u pauze između vođenja ljubavi. Uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Valentina V

    Tekst je odličan! Volela bih da ga svi muškarci pročitaju i saznaju nešto više o uspešnom zavođenju. Saznali bi kako da unesu više romantike u ljubavni susret sa devojkom. Možda bi shvatili zašto je ženama „priprema“ za seks toliko bitna.

  • Predrag Micević

    Protumačio sam, nije loše za sada što se tiče meda i oraha, kao i voća. Slažem se da strasti ima i da med ulazi u krv za 10 minuta i donosi uzbuđenje svakome čoveku, mislim na oba pola. Bitan je i odmor, psihičko raspoloženje, a zatim i da se osobe jedna drugoj dopadaju i da uzajamno gaje osećanja. Mnogo toga treba da bi se osetilo šta je ljubav i šta su odnosi koji traju dugo. Na osnovu onoga što sam mogao da protumačim, istina jeste da svaka osoba treba da se dobro hrani, ali za odnose je potrebno da su osobe slične i da se obožavaju. Mislim na sve, ne samo na odnose nego i na komunikaciju, slaganje, a posle dolaze, normalno, odnosi. Drugarski pozdrav.