Ovako se hrani NAJPLAĆENIJA MANEKENKA sveta!

Žizel Bundšen poslednjih mesec dana dospela je u žiži javnosti zbog razvoda od ragbi zvezde Toma Brejdija. Međutim, ona je, ujedno, poznata  kao najplaćenija manekenka na svetu, koja je, u međuvremenu, pokrenula niz svojih linija za lepotu.

Svoj dobar i mladolik izgled ova majka dvoje dece duguje svom režimu ishrane, ali i redovnom vežbanju i meditiranju. Njen jelovnik uglavnom se svodi na isključivo organske namirnice, te ishranu bez glutena, šećera i brašna. Svako jutro započinje čašom tople vode sa limunom. Zatim sledi doručak koji se, uglavnom sastoji od smutija napravljenog od cvekle i kelja. Ključne stavke su: voće i proteini, minimalan unos ugljenih hidrata i masti, i manje i učestalije porcije. Sve ovo pomenuto ne prelazi više od 1.600 kalorija dnevno. U toku dana slavna manekenka pije dosta vode i čaja bez zaslađivača. Sokovi su za nju zabranjeni, a takođe ne konzumira ni alkohol.

Iako voli sir i mlečne proizvode, zbog vitke figure ih se gotovo potpuno odrekla. Dozvoli sebi jednom u tri meseca da se počasti parčetom sira.

Pored organski uzgojenih namirnica, Žizel koristi piletinu, a tek s vremena na vreme, u meni uvede crveno meso. Dva puta godišnje odlazi na detoks, a poslednji obrok joj je u 18 sati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ishranamanekenka
Komentari (0)
Dodaj komentar