Svako jutro je kafu dodavala kašičicu ovog začina: Mesec dana kasnije salo oko stomaka je nestalo

Kafa je sama po sebi dobar saveznik u mršavljenju, ali može da bude još bolji. Omiljeni napitak mnogih će ubrzati metabolizam, a ako redovno vežbate i pravilno se hranite liniju ćete vrlo brzo dovesti do savršenstva.

Nutricionista Liza Ričards naglašava da je najbolje držati se obične, crne kafe bez dodataka mleka i šećera jer tako unosimo nepotrebne kalorije. Takođe savetuje da jednom u toku dana u kafu dodate i malo cimeta.

Ona je na ličnom primeru utvrdila koliko je kafa u kombinaciji sa cimetom moćna. Naime, svako jutro je u omiljeni napitak dodavala i jednu kašičicu ovog začina. Za mesec dana primetila je značajnu razliku u težini.

Uspela je da smrša 4 kilograma i da se otarasi sala koje je godinama imala na stomaku.

„Cimet podstiče termogenezu u telu i tako dovodi do topljenja masnih naslaga“, objašnjava Ričards.

„To je proces zagrevanja tela i on može da dovede do toga da sagorevamo više kalorija. Osim toga, cimet je prirodna opcija za podsticanje termogeneze i svakako je bolji izbor od raznih suplemenata koji mogu da učine isto“, objašnjava ona.

Napominje i da ovo nije čarobni napitak i da rezultati neće biti vidljivi bez korigovanja ishrane i uvođenja fizičke aktivnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kafamrsavljenje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Šta god se „istopi“, mora da postoji neku nusprodukt koji negde mora da ode.Priča li se nešto o tome?Kako i gde to ide, kako to „nestaje“?U vazduh ne može da ispari, to nam je jasno.Kome već jeste.A ovi kome to nije jasno, neka shvate da to izlazi na neki od otvora na telu.Znači, ako ste vezani poslovnim obavezama i teškim uslovima, nemojte eksperimentisati previše ovakvim čudotvornim metodama jer ćete pola dana na poslu provesti na wc šolji, a to vaši robovlasnički poslodavci neće dugo tolerisati.