Zovu je magična smesa: Skida kilograme BEZ MUKE

Imate li problema sa viškom kilograma? Pojavilo vam se salo na stomaku a rado biste obukli nešto uz telo? Želite da se vratite na kilažu koju ste nekada imali, a o kojoj već neko vreme samo sanjate. Isprobajte recept za smesu koja topi kilograme ko od šale.

Sastojci:

  • 1l vode
  • 100 g šljiva

Priprema:

Nađite neku hermetičku posudu i u nju stavite šljive, sipajte i vodu, posudu zatvorite, pa ostavite da odstoji oko 7 dana u frižideru. Kad odstoji tj. kad prođe 7 dana, uzmite gazu i smesu procedite.

Svako jutro na prazan stomak popijte po čašu ove smese.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kilogramimrsavljenjesmesa
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Valteru sasvim ste u pravu,ne jedi kao provaljena,ostavi za sutra

  • VALTER

    Jedino efikasno sredstvo,za brzo mrsavljenje,zaista postoji i dostupno je svima.Bilo da ste finansijski dobeo stojeci ili pak,da spadate u grupu vrlo siromasnih osoba,ali koji imaju problema sa viskom kilograma.Dakle,to „cudesno“ sredstvo za brzo mrsavljenje je…smanjiti unos hrane,na MINIMUM sedam dana.Upamtite.Samo odricanjem od jela,odricanjem od konzumiranja hrane sedam dana,mozete svoju „liniju“,dovesti u red.Zapamtite:Svaka preporuka uzimanja nekih sredstava za „mrsavljenje“, ordinarna su LAZ,koja za svrhu ima jedino to,da vam uzmu novac,a za uzvrat,da vam prodaju MAGLU. !