Aktuelno korona stanje

U Srbiji je do poslednjeg preseka potvrđeno da ima još 110 novoobolelih osoba od kovida 19, dok su od posledica ove bolesti preminule dve osobe.

U Srbiji je do sada ukupno testirano 4.460.114‬ građana, a u poslednja 24 sata testirano ih je 9.372.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta „Batut“, na respiratorima se nalazi 12 osoba, dok su na bolničkom lečenju 283 pacijenta.

(B92)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

koronavirus
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • bambi

    Po mojoj proceni, pandemija je pokazala samo 1% svoje moci. Glavni uda tek sledi. Za pandemiju su u 99% slucajeva krive kockarnice, kladionice, diskoteke, kafici, splavovi, javne kuce, plaze. Na zalost, svi smo mi zrtve tajkunskih biznisa protiv kojih je drzava nemocna.

  • Anonimni

    @Jela Nikakve mineral ni vitamine ne treba da pijemo, trošeći pare na nepotrebno. Treba iskljucivo da se vakcinisemo, jer vakcine štite od svih sojeva. I treba da se opustimo i zabavimo. Da je bila obavezna vakcinacija ili bar za neke kategotije ljudi, odavno bi bilo 60% vakcinisano i kraj priče.

  • Jela

    Stanje se smiruje, polako se opustamo i planiramo putovanja i zabave ali sta vredi kad nam vec preti delta soj i samo je pitanje kad ce da eskalira…bez obzira na vakcinaciju moramo se pridrzavati mera opreza i preventivno piti razne vitamine,,minerale i nemacki cordiceps…